Senergia on aurinkosähkötukkuri

Vastaamme aurinkosähköjärjestelmien jakelusta ja logistiikasta asiakkaillemme. Asiakkaamme asentavat, me emme!

Toimittajien valinta

Toimittajavalinnoissamme sovellamme useita eri kriteereitä. Tuotteen laatu ja hinta / laatu suhde ovat tärkeitä kriteereitä. Hyvä tuote on korkealaatuinen, sillä on kattava takuu sekä nopea saatavuus. Toimitusvarmuuden lisäksi tavoitteenamme on löytää toimittajia, joille yhteiskuntavastuullinen toiminta Solar scorecard:in mukaan on keskeinen asia.
Kannattaa huomioida, että Solar Scorecard ei ole tuotteiden laatuvertailu, vaan perustuu toimittajien yhteiskuntavastuupolitiikan itsearviointiin.
Toinen tärkeä listaus on Tier 1 – lista. Sekään ei vertaile tuotteiden laatua, vaan listaa toimittajat niiden taloudellisen kantokyvyn mukaan.

Toimitusvarmuus

Ei ole salaisuus, että aurinkosähköalan ongelmia ovat tiettyjen toimittajien pitkät ja epävarmat toimitusajat tai toimituskyky ylipäätään. Mekään emme voi taata, että meillä on joka hetki saatavilla tarvittavat tuotteet, mutta panostamme paljon tulevien tilausten ja toimitusten ennustamiseen. Ennuste perustuu hyvin pitkälle asiakkaittemme kanssa käytävään keskusteluun ja heiltä saamaamme palautteeseen. Sitä kautta voimme tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua ja toimitusvarmuutta.

Mikäli olet kiinnostunut aurinkopaneelien hintaennusteesta, tutustu tähän indeksiin.

Yleiset toimitusehdot

Olemme hyvin tietoisia siitä kuinka tärkeää sinulle on tilauksesi toimitus oikeaan osoitteeseen ja oikeaan aikaan.

Täältä löydät yleiset toimitusehtomme.

Ota yhteyttä

Ota mielellään yhteyttä kaikissa aurinkosähköön liittyvissä asioissa.

Tukholma
Gustav III:s Boulevard 1 b
169 72 Solna
Sweden

Helsinki
Bulevardi 30 B 1
00120 Helsingfors
Finland

+358 50 357 6199

+358 40 59 47 356

Asia / kysymys

8 + 15 =